Kolme eurooppalaista kamaria kohtasivat Helsingissä

Keskuspuiston nuorkauppakamarilaiset viettivät elokuun viimeistä viikonloppua kansainvälisissä tunnelmissa.


Helsingissä vieraili jäseniä JCI Kennemerlandista Hollannista ja JCI Bruggesta Belgiasta. Kyseessä oli näiden kolmen nuorkauppakamarin viides Twinning-tapaaminen, jonka tavoitteena oli oppia tuntemaan toisten kamarien jäseniä ja kamaritoimintaa sekä pitää hauskaa yhdessä.
Rapujuhlissa on tunnelmaa!

Viikonlopun aikana annoimme vieraillemme mahdollisuuden tutustua suomalaiseen kulttuuriin. Perinteinen saunailta ja vauhdikas rapujuhla olivat eräitä Twinning-tapahtuman kohokohtia.Maurice pienkoneen puikoissa

Saunailta vietettiin Kalliossa, missä innostunut osallistujat heittivät reippaasti löylyä monen tunnin ajan. Löylyjen välissä maistettiin Twinning-viikonloppua varten tehtyä olutta, jonka toteutettiin osallistuvien kamareiden toiveiden perusteella ja sai juhlavasti nimeksi Twinbrew.
Oluen toteuttamisessa auttoi Keskuspuiston Nuorkauppakamarin senaattori Juha Sinisalo ja hänen yrityksensä Brewniverse.  Katso tästä video Twinningoluen teosta.

Rapujuhlat vietettiin tunnelmallisella Malmin lentokentällä, missä hienojen näköalojen lisäksi pääsimme tutustumaan myös lentokenttään ja sen toimintaan. Huipennuksena monet pääsivät myös lentämään pienlentokoneilla, joka varmasti nosti tunnelman vielä katosta pilviin. Rapujen syöminen sujui pienen harjoittelun jälkeen kaikilta mainiosti ja laulamistakin riitti illan loppuun asti monella eri kielellä.

Tapahtumarikkaaseen viikonloppuun mahtui myös vierailu Pauligille, missä tutustuttiin suomalaiseen kahvikulttuuriin ja yrityksen tarinaan. Monelle vieraalle tuli yllätyksenä, että suomalaiset ovat maailman eniten kahvia juova kansa. Vierailun aikana oli kuitenkin helppo nähdä, miten tärkeä osa kahvilla suomalaisten elämässä on.


 

 
Brewniversen taikoma herkullinen Twinbrew pullotettuna!

Ensi vuonna vierailemme Belgiassa, missä JCI Bruggen jäsenet järjestävät seuraavan Twinning-tapaamisemme. Odotamme sitä jo innolla, koska tältä vuodelta riittää hyviä muistoja uusien ystävien kanssa.

Teksti ja kuvat: Helena Rebane, Twinning-tapahtuman projektipäällikkö

 
 JCI Central Park, JCI Kennemerland ja JCI Brugge nostavat maljaa Twinning-sopimuksen allekirjoittamisen kunniaksi. Yhdessä uskomme siihen, että kansainvälisyydessä on voimaa ja mahdollisuuksia!


Lokakuu 10. 2016 - Helena Rebane

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"