Katsaus Turun Nuorkauppakamarin ensimmäiseen vuosineljännekseen

​ 
Alkuvuosi on kiitänyt huimaa vauhtia ja mikäs siinä. Paljon on tehty: pääprojektimme Yrittäjyystarinat on hyvässä vauhdissa, intohimoinen yritys -kampanjan tiimoilta tuli haastateltua ja käytyä yli kymmenessä yrityksessä, Pop-up Turku -projekti on saanut jatkoa ja liiketilojen ovet aukeavat 18. huhtikuuta. Turun Nuorkauppakamari on avannut ja aktivoinut Instagram-tilin, jäsentiedotteita on lähetetty jo neljä ja mediaosumia saatu huikeat parikymmentä, radiossakin olemme istuneet jo kahdesti puhumassa. Vuoden ensimmäinen jäsenlehti ilmestyi aprillipäivänä, ja uutiskirjeitäkin on ilmestynyt jo neljä. Olemme jättäneet kansallisia palkintohakemuksia, ja kutsut vapputapahtumiin ovat lähteneet matkaan.

Kirsikkana kakun päällä on jättämämme hakemus kansallisen vaalikokouksen 2017 järjestelyoikeuksista. Olemme ottaneet kampanjaa varten myös promokuvia. Jos saamme järjestelyoikeudet, Kiss My Business -työnimellä kulkevassa vaalikokouksessa on luvassa huippuluokan koulutuksia ja puhujia. Tapahtuman pääteemoja ovat positiivinen muutos, yrittäminen ja onnistuminen. Haluamme tarjota boostia, vinkkejä ja neuvoja oman bisneksen kasvattamiseen ja tuloksekkaaseen työntekoon. Haluamme herätellä teitä miettimään asioita uudella tavalla: miten umpikujasta päästään uuteen kiitoon. Tämän lisäksi luvassa on erinomaiset fasiliteetit: tapahtumapaikkana on palkittu ja maineikas Logomo, ja totta kai tutustumme myös turkulaisiin huippuravintoloihin ja ruokakulttuuriin.

– Turun Nuorkauppakamarissa tapahtuu tällä hetkellä valtavasti, ja tekemisen vire on valtavan positiivinen, toteaa Turun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Daniela Knif-Kiviniemi. – Olemme onnistuneet vastaamaan kamarimme sisällä jäsentemme esittämiin toiveisiin ja vieneet samalla kolmea projektia eteenpäin. Alkuvuosi on ollut hieno, ja uskon tahdin vain kiihtyvän vuoden edetessä.
Vauhdikas alkuvuotemme saa vauhdikasta jatkoa. Kamarin oma mentorointiohjelma, joka järjestetään yhteistyössä avainyrityksemme MPS:n kanssa, käynnistyy näillä näppäimillä. Lisäksi juuri nyt kampanjoidaan The SHIFT -tapahtumaa ja hoidetaan aktiivisesti lipunmyyntiä. The SHIFT onkin heti kesän kynnyksellä, ja sen jälkeen on tulossa vielä huikea eurooppakokous Tampereella ennen juhannusta. Siihen Turun Nuorkauppakamari on järjestämässä pre-tapahtumaa, johon kaikki ovat luonnollisesti tervetulleita. Luvassa on mahtavia yritysvierailuja sekä laadukasta fine diningia. Kesän jälkeen kirjaprojektimme alkaa pikkuhiljaa valmistautua huippuhetkeensä – uunituoreen kirjan julkaisemiseen. Tästä luvassa lisää jatkossa!
Turun Nuorkauppakamari toivottaa erittäin mukavaa kevään jatkoa ja tuotteliasta kamarivuotta kaikille!

LIO Maija Tähtinen
Turun Nuorkauppakamari

Huhtikuu 11,2016 - Maija Tähtinen

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"