ÄLÄ TULE PAHA KAKKU…

 
Kokoustoimiston tietokone soittaa hilpeän kappaleen toisensa jälkeen.On juhlan tuntua. Ilmassa helkähtelevää naurua. Yhteistyötä yhteisen juhlan eteen. Alueen vaalikokouksen iltagaalan alkuun on aikaa vielä tunteja, mutta tunnelma on jo käsin kosketeltava.

Vuorotellen projektitiimiläiset poistuvat käydäkseen meikattavana, kammattavana tai pukeutumassa juhlapukuun. Vuorotellen he palaavat valmistelemaan kattausta, kohottamaan maljoja, hiomaan juontoja.

Jokaisella on oma roolinsa. Pieni pala kakkua. Gaalatunnelma täyttää kokoustoimiston ilmapallo kerrallaan: kymmenen, viisikymmentä, sata… viimeisenä valaistut pallot, kuin innostuksesta hehkuvat poskipäät.
Kaksisataakolmekymmentä. Vain hetkeä myöhemmin saamme luvan siirtää tunnelman juhlasaliin, jaettavaksi. Korkokenkien kopsetta, sukkasillaan helmat heiluen otettuja juoksuaskelia.

Selkeitä ohjeita ja auttavia käsiä. Bändi ja sound-check. Minkä toinen unohtaa, sen toinen muistaa huomioida. Viimeisenä syttyvät kynttilät. Suorista solmio. Puuteroi nenä. Kiitos.

Muutamaa minuuttia myöhemmin kokoustiimi hymyilee yhteiskuvassa. Muikku. Onnistuimme. Nyt kaikki on valmiina ja voimme avata juhlasalin ovet kokousvieraille. Vieraat viimeistelevät sen, mitä ilolla valmistelimme. Tuli hyvä kakku.

Näin GWTF Gaalassa kiteytyi nuorkauppakamaritoiminnan ydin. Ilo, yhteistyö, haasteet, vahvuuksien korostaminen, kokemus ja kehittyminen, onnistuminen, kiittäminen. Ovet ovat auki. Astu sisään juhlaan.
 

Maarit Lavas
jäsen
Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari ry.
Grow with the Flow – Alue A Vaalikokouksen projektitiimiläinenLokakuu 23. 2016 - Maarit Lavas

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"