JUST DO IT!!


Salo ja me Salon kamarilaiset olemme saaneet upean mahdollisuuden järjestää Salossa Kansallisen vuosikokouksen 21.4-24.4! Tämä on upea tilaisuus nuorkauppakamarilaisille ympäri Suomen tulla kokemaan ja aistimaan Salo uudenlaisin elämyksin, mitä media on viime vuosien aikana mieliimme luonut.

Salo on niin paljon muutakin kuin ex-Nokiaa ja sen mukanaan tuomaa työttömyyttä ja viime vuosien alamäkiä. Täältä löytyy valtavasti osaamista, tekemistä ja ennen kaikkea salolaista periksiantamattomuutta, uskoa ja sisua! Täysin kotiseutuuni rakastuneena kokouspäällikkönä ja kivijalkakauppiaana kannustan teitä tulemaan Saloon ja kokousviikonlopun humussa ottamaan pienen ajan aistiaksenne Salon erikoisuudet ja voimavarat. Pieni kaupunki pitää sisällään uskomattoman kattavat palvelut; lyhyillä etäisyyksillä, ilmaisilla parkkipaikoilla sekä ennen kaikkea uskomattoman hyvällä sekä lämminhenkisellä palvelulla. Salon sydän on ympärivuotisesti toimiva, keväällä entisestään eloon heräävä tori laadukkailla paikallisilla tuotteilla, ihanilla torikahviloilla sekä aktiivisella toiminnalla höystettynä. Ihana luonto Salossa ja sen ympäristössä suorastaan kutsuu matkailijoita ja asukkaita luokseen mm. Teijon Kansallispuistoon, upeille golfkentille tai ihan vain nauttimaan maaseudun rauhaan.

Yhdessä koko jäsenistömme voimin haluamme ylpeydellä teille nuorkauppamarilaisille kertoa ja näyttää huhtikuussa ilosanomaa Salosta – We<3 Salo. Yhteistyöllä, suurella rakkaudella omaan kotiseutuun ja nuorkauppakamaritoimintaan sekä kovalla tekemisellä haluamme luoda teille kokousvieraille ennen kokemattoman kokonaisuuden Salossa. Suussa sulavia makunautintoja, mukaansa tempaavaa ohjelmaa, loistavia koulutuksia, ystäviä, yhdessäoloa, verkostoitumista ja sekä juhlahumua – Näistä eväistä on onnistunut kokousviikonloppu tehty.

Mitä perjantai-illan tulojuhla tuo tullessaan ;)? Kokouksen osallistujat pääsevät tutustumaan kauniiseen Salon kaupunkiin täysin uudesta perspektiivistä. Ohjelmaan kuuluu kevyt liikunnallinen osuus ja tietysti yksinkertaista aivonystyröiden aktivoimista. Nyt kannattaa viimeistään lähteä Saloon, sillä tämä ohjelma ei jätä kenenkään suuta kuivaksi! Ilta huipentuu, kun Kasmir astelee Kokoushoteli Rikalan lavalla perjantaiyönä.

Kokousviikonloppu huipentuu huikeaan ja jännittävään palkintogaalaa, joka järjestetään Salon Astrum Areenallla. Tule aistimaan mahtava fiilis ja hurraamaan voittajia. Neljä ruokalajia ruokajuomilla Salon Seurahuoneen loihtimana, viihdyttävä bilebändi ja uskomaton JC-seura - Ei jätä ketään kylmäksi.

Koko kokoustiimi on lähtenyt mukaan kohti yhteistä päämäärää huhtikuussa innolla, suurella sydämellä ja tietysti Just Do It-asenteella! Tule sinäkin kokemaan tämä kaikki meidän kanssa Saloon 21-24.4. 2016!!!

Keväisin terveisin kokouspäällikkö Miina Laukkanen kera upean kokoustiimin

Huhtikuu 4, 2016 - Miina Laukkanen

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"