Palkintojen vuosi

Tässä vuodessa on ollut monta kohokohtaa, mutta yksi hienoimmista oli hetki, jolloin Quebecin maailmankokouksessa Salon Nuorkauppakamari palkittiin maailman parhaana kamarina. Oli liikuttavaa nähdä edellisen vuoden kollegani Elna yhdessä muiden Salolaisten kanssa saavan ansaitsemansa tunnustuksen loistavasta työstään.


 

Jotta voisit ymmärtää, mikä tuosta hetkestä teki erityisen hienon, on palattava vuoteen 2015 ja Tahkolla pidettyyn kansalliseen Vuosikokoukseen. Sinä iltana A-alueen kamarit eivät niittäneet kunniaa. Sinä iltana nimenomaan Elna oli se henkilö, joka sanoi muille A-alueen puheenjohtajille, että ensi vuonna A-alue putsaa palkintopöydän, eikö niin?

Ja kuinkas siinä kävi. Tänä vuonna A-alueen kamarit ja niiden jäsenet ovat voittaneet useita palkintoja, niin kansallisella, kuin kansainväliselläkin tasolla. Elna ja Salon kamari ovat myös omalta osaltaan pitäneet tästä huolen. Loistavaa!A-alueelta löytyy loistavaa kamaritoimintaa, projekteja, koulutuksia ja jäseniä. Älkää olko liian vaatimattomia, vaan hakekaa palkintoja. Siten saatte loistavan toimintanne myös laajemman yleisön tietoon ja voitte saada hienon kiitoksen hyvästä työstä sekä paljon positiivista julkisuutta. Tiedä vaikka Amsterdamin maailmankokouksessa joku teistä olisi pokkaamassa palkintoa.

Tänä vuonna olen saanut olla näköalapaikalla, mukana arvioimassa palkintohakemuksia niin alueellisella, kansallisella, Euroopan kuin maailmankin tasolla. Toiminta on eri maissa melko erilaista, vaikka niitä ohjaavatkin samat JCI:n arvot. Suomessa todella tehdään maailman mittakaavassa loistavaa kamaritoimintaa, kuten Salonkin kohdalla nähtiin.Ensi vuonna olen myös mukana arvioimassa A-alueen palkintohakemuksia ja
odotan innolla teidän loistavia hakemuksia!

Muutoin vuosi 2017 menee omassa kamarissa tiedottajan ja rahastonhoitajan tehtävissä. Sen verran tuo palkintopuoli on kuitenkin vienyt mennessään, että haaveissa siintää kansallisen palkintopäällikön virka 2018. Pidetään huoli, että laadukas kamaritoiminta näkyy maailmalle myös tulevaisuudessa!


Henri Ahlqvist

Aluepalkintopäällikkö (R-AWARDS) 2016, Alue A
Edellinen puheenjohtaja (IPP) 2016, Vihdin Nuorkauppakamari
JCI Euroopan palkintotuomari 2016

JCI Maailman palkintotuomari 2016


Joulukuu 9. 2016 - Henri Ahlqvist

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"