Ihmiset A-aluevaalikokouksen Grow with the Flow:n 2016 takana


KUNKKun tämän vuoden PRES on mukana kokouksessa varakokouspäällikön ominaisuudessa. Katja pidetään kärryillä koko ajan kokonaisuudesta, jotta hän osaa vastata muissa kokouksissa mahdollisimman hyvin sinun kysymykseesi liittyen Grow With the Flow:n.

Roope Syvälahti vastaa Grow with the Flown markkinoinnista. Hän pitää huolen siitä, että olemme oikeassa paikassa oikeaan aikaan kertomassa sinulle kokouksestamme. Roopen loistavien ideoiden avulla pidämme myös GWTF FB-ryhmän aktiivisena ja tuotamme sinne mielenkiintoista sisältöä.

Hanne Nuutinen on mukana markkinointitiimissä ja on ollut tiimimme aktiivisin yötyöläinen. Hannen avulla nettisivut avautuivat aikataulussa. Hannea tapaat myös varmimmin kentällä eli muissa kokouksissa. Hanne on KUNKKun tämän vuoden DP.

Saija Enqvist on meidän WordPress velhomme. Hänen työpanokselle rakentui nettisivujen rakenne. Lisäksi Saija on toiminut aktiivisesti muiden tiimiläisten WP tukihenkilönä ja opastanut meitä muita myös tulemaan kavereiksi WP:n kanssa. Saija on osallistunut myös kouluttajien kartoitukseen ja on mukana ohjelmatiimissä.

Maarit Lavas on tiimin tehopakkaus. Hän on tuonut muulle tiimille ohjelman ymmärrettävässä muodossa. Maarit on kaikista parhaiten kartalla siitä, mitä tulee tapahtumaan missäkin tilassa ja kenen toimista koulutusviikonlopun aikana.

Marjan Faleniuksen huikeat verkostot ovat auttaneet meitä monessa kohtaa jo projektin alkuvaiheessa. Marja on meidän ideapankki ja loistava neuvottelija, joka on tänä vuonna monessa mukana kamaritouhuissa. Marja on KUNKKun tämän vuoden hallituksessa.

Heidi Hagman on mukana ohjelmatiimissä. Heidi tulee vastaamaan siitä, että viikonlopun gaalasta tulee sinulle elämys niin ruokailun kuin ohjelman puitteissa. Heidi on myös tänä vuonna mukana hallituksen kokoonpanossa.

Sari Metsäsen nokkela kynä on tuottanut tekstit GWTF nettisivuille. Hän on mukana ohjelmatiimissä toteuttamassa sisällöllisesti huikeaa koulutuskokonaisuuttaa vaalikokoukseen.

Antti Myllys pitää taloutta näpeissään. Antin toimesta saimme Holvin käyttöömme ja hän pitää tiimimme aisoissa kulujen suhteen ja huolehtii siitä, että olemme koko ajan kartalla projektin taloudellisesta tilanteesta. Antti tulee vastaamaan myös koulutusviikonlopun kokoustoimiston toimivuudesta.

Petra Toivonen hyppäsi mukaan tiimiin maaliskuussa. Hän oli ollut muutaman vuoden tauolla kamaritouhuista, mutta innostui GWTF projektin tiimoilta tulemaan takaisin mukaan toimintaan. Petran haltuun uskoimme ensi tapaamiselta perjantai muotinäytäksen toteutuksen.

Ilkka O. Lavas on tiimin super verkoston omaava jäsen, joka on hoitanut monta kontaktointia ennen kuin muu tiimi on edes ehtinyt kirjoittaa ehdotusta ylös. Ilkan neuvottelutaitojen avulla olemme saaneet huikeita kouluttajia mukaan viikonloppuumme.

Ari Tanninen on tekninen tukihenkilömme, joka oli mies paikallaan kun nettisivumme kaatuivat kahta päivää ennen aiottua julkaisua. Onnea on koodari tiimissä.

Pirjo Kivistö #66254 on kokouksen senior advisor, joka kannustaa ja tsemppaa ”nuorisoa”. Pirjo on organisoinut senaattoreille ikimuistoisen tapahtumaviikonlopun, josta ei yllätyksiä puutu.


Mikko Araviita on graafisen ilmeemme suunnittelijamme. Hänen avullaan olemme saaneet kokoukselle tyylikkään logon ja ammattimaisen ilmeen. Mikko on vapaaehtoinen seniori, joka ikänsä puolesta ei pääse mukaan kamaritoimintaan vaikka niiin haluaisikin. Hän auttaa mieluusti "IPP-avecin" ominaisuudessa.

Koko tämä iloinen ja innostunut tiimi kannustaa sinua tarkkailemaan aktiivisesti eAariaa ja Grow with the Flow Facebook -sivustoa. Tässä kokouksessa ei ole tarjolla early birdejä. Jos olet tarkkana, saatat napata sen parhaimman tarjouksen milloin tahansa tai ehkä nappasit sen jo!


Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"