Kamari projektien yllätyksellisyys

Onpas ollut aikamoinen puolivuotinen. Upeita asioita tapahtunut, tullut tehtyä monenlaista. Kamarissamme on paljon upeita asioita meneillään ja samoin A-alueella. Itselleni tärkeimmäksi kevään kamari "tapahtumaksi" nostaisin Intohimoiset Yritykset Projektin.

Se miksi se oli minusta niin tärkeä ja innostava projekti oli sen rajattomat mahdollisuudet. Sain tutustua alueellisesti erilaisiin todella upeisiin firmoihin. Sain selville sellaisia yrittäjiä mistä en edes ollut mitenkään tietoinen ennen tätä projektia. Sain uusia tuttavuuksia ja innostavia yhteistyökumppaneita. Samalla sain kuulla ihan mielettömän huikeita kehitystarinoita yrityksistä ja kasvutarinoita ihmisiltä suomalaisen sisun ja kekseliäisyyden yhdistelmästä ja mitä tuloksia oli nähtävillä sen vuoksi.

Tätä projektia kannattaa hyödyntää, ihan vaan jo sillä että kannattaa oikeasti tutustua alueensa yrittäjiin. Ei koskaan tiedä mitä helmiä nurkan takana onkaan. Oli upeaa olla osana alueviestintätiimiä, Intohimoiset yritykset gaalassa näkemässä ketkä saivat palkintoja ja miten upeita nostoja ilmoitetuista yrityksistä tulikaan.

Sitä ei koskaan tiedä mitä kamari vuosi tuokaan tullessaan, kannattaa olla avoin uusille seikkailuille ja kasvaa niiden kautta. :)  Ohessa on kuvia Gaalasta.
 
 
 

 
 
 Heinäkuu 1. 2016 - Saija Salento

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"