JiiCeet lennokkaasti EeCeehenEC-päällikkö miehistöineen toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi lennolle ”EC-2016”, kaikkialta Tampereelle. Lentoaikamme lähenee vääjäämättömästi kohti kokouksen alkua ja lentokorkeutemme tulee olemaan pilvissä, nopeuden ollessa infernaalista.

Varmistattehan, että olette rekisteröityneet kokoukseen ennen 31.3., sillä silloin on viimeinen päivä rekisteröityä kokoukseen regular fee -hintaan ja tuon päivän jälkeen rekisteröinnin hinta nousee hieman. Huomioittehan myös sen, että tuolloin raukeaa EC:n majoituskiintiövaraukset Tampereen hotelleista, mikä tarkoittaa sitä, että joudut todennäköisesti maksamaan hotellihuoneesta kalliimman hinnan (sillä neuvottelemamme alennukset raukeavat myös kiintiövarauksen rauetessa) ja ette mahdollisesti saa enää majoitusta Tampereen ydinkeskustan hotelleista!

Lennolla on suotavaa pitää sähköiset laitteet päällä ja tutustua EC tiimin päivityksiin Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa, sekä tutustua tarkempiin kokoustiedotteisiin nettisivuillamme osoitteessa http://ec2016.fi.
Matkan aikana tulemme tarjoilemaan teille maistiaisia keynote puhujista kuten Peter Vesterbacka (Rovio), Atte Hujanen (Slush), Tiina Alahuhta-Kasko (Marimekko) sekä Bruce J. Oreck.

Lennon aikana näytämme teille myös kokonaisvaltaisen ohjelman, jonka sisältöön pääsette tutustumaan osoitteesta http://ec2016.fi/programme/, unohtamatta myöskään jäätävän upeita oheisohjelmia, joista lisätiedon löydätte parhaiten EC facebook sivun Tapahtumat välilehdeltä.
EC-projektitiimi pyytää välittämään tätä sanaa eteenpäin kamareissanne, jotta jokainen kamarinne jäsen saisi sekä hotellin että rekisteröinnin Eurooppa-kokoukseen mahdollisimman huokeaan hintaan ja toivottaa teille viihtyisää matkaa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"