Leirien leiri ”back to basics” 6.-10.7.2016


Leirien leiri ”back to basics” 
6.-10.7.2016

Tervetuloa mukaan Alue A:n Leirien Leirille Nurmijärven Kiljavalle! Leiripaikka on ihastuttava juhla- ja kokouspaikka Haukilampi. 


Leirien Leiri on tarkoitettu ihan kaikille, kaiken ikäisille lapsille, lapsenmielisille, sinkuille, dinkuille, nuorille ja ikinuorille : )Leiri on leiri LAPSILLE, jonka AIKUISET MAHDOLLISTAVAT omilla pienillä työvuoroillaan kuten uimavalvoja, keittiövuoro, leikinvetäjä jne. Tätä tarkoittaa LASTEN EHDOILLA! 

Back to basics –teema tuo mukanaan ihan perisuomalaisen leireilyn ihanissa kesäisissä maisemissa. Voit telttailla tai tuoda asuntovaunusi paikalle, sisämajoitus toki on myös vaihtoehtona, mutta trangiat voit jättää kotiin : ) Leirillä syödään viisi kertaa päivässä lapsille maistuvaa ruokaa, joten nälkä pysyy kyllä loitolla.

Kaikki leiriläiset jaetaan ikäryhmittäin leirikyliin. Leiri on siis lasten leiri, ei perheleiri. Näin ollen on sinulla lapsia, kummilapsia tai ei, niin olet mitä lämpimimmin tervetullut leirille. Muutama jc-sinkku on toisensa leirillä löytänyt ja perheen perustanut.

Rantasauna, uinti, leiri olympialaiset, petanque ja muut ihastuttavat leiriperinteet ovat saatavillasi jo 39. kertaa. Leirien Leiri jo vuodesta 1978.

 Lue lisää Facebookista Nuorkauppakamareiden Leirien Leiri 2016 tai jcihelsinki.fi

ILMOITTAUDU HETI OSOITTEESEEN leirienleiri2016@gmail.com

Toukokuu 31.2016

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"