Grow with the flow - Mentorointiohjelma by KUNKKu tähyää alueelle A

 
Keski-Uudenmaan nuorkauppakamari, KUNKKu, jatkaa matkaansa mentoroinnin ja henkilökohtaisen kehittymisen kamarina. KUNKKun vuonna 2014 luoma ja palkittu mentorointikonsepti saa jatkoa alkuvuodesta 2017, jolloin pyörähtää käyntiin kolmas Mentorointiohjelma by KUNKKu.Tällä kertaa KUNKKu suuntaa mentorointiohjelman kaikille A-alueen kamareille, etenkin kaikille niille jäsenille, joiden omassa kamarissa ei toteuteta mentorointiohjelmaa.

Heidi Hagman & Niina Sjöblom
”Ensimmäisen mentorointiohjelma by KUNKKun vanavedessä mentorointi on nostanut suosiotaan ja KUNKKu haluaa edelleen levittää mentoroinnin ilosanomaa” tiivistää Niina Sjöblom, toinen Mentorintiohjelma by KUNKKUn äideistä ja Grow with the flow -aluekonferenssin kokouspäällikkö. Ohjelman tavoitteena on auttaa aktoreita kasvamaan ja kehittymään työelämän haasteissa sekä selkiyttämään omia tavoitteita urakehityksessä. Mentoreilla on mahdollisuus auttaa aktoria eteenpäin työuralla tai yrittäjänä sekä samalla kasvaa itse mentorina ja johtajana. Ohjelmaan voi hakea mukaan aktoriksi tai mentoriksi.
 
 

Alueen yhteiseen ohjelmaan osallistuminen on verkostoitumisen kannalta hyödyllistä ja tehokasta niin mukaan lähteville aktoreille kuin mentoreillekin! Syksyn 2016 aluevaalikokouksen teema Grow with the flow elää vahvasti mukana pian käynnistyvässä mentorointiohjelmassa. ”Tervetuloa mukaan kasvamaan ja verkostoitumaan hyvässä flowssa” toivottaa Niina Sjöblom ja muu mentorointitiimi.

Ilmoita kiinnostuksesta kasvaa ja kehittyä työelämän haasteissa sekä verkostoitua hyvässä flowssa growwiththeflow.fi  ja seuraa meitä facebookissa!


Mentorointiohjelma 2015, Tiimi, Aktorit & Mentorit

Heidi Hagman,
Mentorointiohjelma by KUNKKu,
Keski-Uudenmaan nuorkauppakamari
info@growwiththeflow.fi


Marraskuu 15. 2016 - Heidi Hagman

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"