Aluevuosikokouksen iltagaalassa palkintosadetta

A-alueen vuosikokous järjestettiin 4.-6.3.2016 Espoon Korpilammella, yhdessä C-alueen kanssa. Järjestelyistä vastasi Espoon Nuorkauppakamari. Kokouksen iltagaalassa palkittiin perinteisesti viime vuoden tekijöitä sekä päivällä pidetyn alueen puhekilpailun voittaja. Illan kruunasi uuden senaattorin julkistaminen.

Puhekilpailun voittajaksi valittiin Mikko Rinta-Laulaja, Metropolin Nuorkauppakamarista. Mikko ei itse ollut paikalla gaalassa, joten palkinnon vastaanotti Metropolin kamarin puheenjohtaja, Jessica Hynynen.Palkinnot viime vuoden toiminnasta alueella jaettiin kolmessa kategoriassa, jotka olivat paras koulutustoiminta, paras projekti ja paras nuorkauppakamari. Palkintoraati valitsi näiden palkintojen voittajat hakemusten perusteella.


Palkinnon parhaasta koulutustoiminnasta sai Aurajoen Nuorkauppakamari, joka järjesti huikeat 22 koulutusta vuoden 2015 aikana. Näistä neljä olivat JCI:n virallisia koulutuksia.


Voittoisa Aurajoki

Paras projekti kategoriassa oli hienosti 16 hakemusta, joiden perusteella voittajaksi valittiin Turun Nuorkauppakamarin Pop-up Turku. Tämä projekti on loistava osoitus Nuorkauppakamaritoiminnan vaikutusmahdollisuuksista ja sillä on oikeasti pystytty elävöittämään Turun keskustaa. Yksi näyttö projektin vahvasta toteutuksesta on myös se, kuinka hienosti samalla konseptilla tehtyjä toteutuksia on saatu jo muissakin kamareissa aikaan, Turun avustamana.


Paras nuorkauppakamari kategoriassa oli niin tiukka kilpailu kahden kamarin välillä, että tuomaristo päätyi myöntämään kunniamaininnan, joka meni Salon Nuorkauppakamarille. Salon kamarilla oli koko vuoden ajan loistava pöhinä päällä ja he toteuttivat huiman määrän erilaisia projekteja, jotka näkyivät ja vaikuttivat positiivisesti haastavassa tilanteessa olevassa Salossa.
Parhaan nuorkauppakamarin palkinnon voitti Auranmaan nuorkauppakamari, joka on hieno osoitus siitä, että myös pienempi kamari voi tehdä loistavaa ja näkyvää toimintaa. He ovat saaneet Auranmaan alueen eri tahot toimimaan hienosti yhteistyössä ja sitoutumaan tekemiseen koko seudun hyväksi.


Illan huipensi yllätys, jonka Espoon kamari oli onnistunut salaamaan kokouspäällikkö Katja Häkkiseltä. Hän nimittäin sai senaattorin arvonimen ja kantaa jatkossa numeroa 75066!


Onnittelut vielä kaikille!


Henri Ahlqvist
Aluepalkintopäällikkö (R-Awards) 2016

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"