Joka kerta joku voittaa

On se aika vuodesta kun viime vuoden tekijät jännittävät toiveikkaina ja odottavat innolla tulevaa viikonloppua. On aika jakaa kiitosta hyvin tehdystä työstä kun alueen kamarit kokoontuvat aluevuosikokoukseen ja palkintogaalaan.

Aluepalkintopäällikkö R-AWARDS Mikko Vehviläinen, joka vastaa alueen palkinnoista, on tämän vuoden palkintohakuun erittäin tyytyväinen.  ”Nyt kun alueen palkintohaku on saatu päätökseen, tuomaristolle tuli kiireiset mutta antoisat viikot”, Mikko toteaa iloisena. ”Toiveeni puheenjohtajille oli, että tekevät helmikuun viikoista tuskaisia, ja sen he myös onneksi tekivät.”

Alue palkitsee kamareita ja kamarilaisia vuosittain kamareiden tekemien palkintohakemusten perusteella. Osan palkinnoista myöntää palkintoraati ja osan palkittavista valitsevat edellinen ja nykyinen aluejohtaja. Kategorioita on lukuisia ja palkintoja saavat mm. Vuoden helmi ja vaikuttaja. Joukosta löytyy toki myös arvostettu Vuoden nuorkauppakamari -palkinto, jota hakee lähes jokainen alueen kamari.

”Täksi vuodeksi palkintojenhaku muuttui, ja kaikkia alueen 10 palkintoa haettiin samalla kertaa. Tämä kuormitti niin kamareita palkintojen haussa kuin tuomaristoa arvostelun teossa. Tästä huolimatta alueella saatiin loistava määrä hakemuksia, peräti 58 kappaletta!” Mikko riemuitsee.
Hän yllättyi positiivisesti myös itse hakemuksista. ”On ollut ilo lukea eri kamareiden hakemuksia. Vaikka jo aiemmin on tiedostanut, että alueella tehdään loistavaa toimintaa loistavien ihmisten kanssa, hakemuksia lukiessa sai ihan uuden VAU-fiiliksen”.

”Valitettavasti kaikkia ei voi palkita, mutta se ei tarkoita, etteikö myös muut kuin tulevat palkitut tee loistavaa toimintaa. Toivottavasti tämä näkyy myös kansallisten palkintojen haussa, sillä kyllähän suurin ja upein alue ansaitsee menestystä myös Maarianhaminassa.” Mikko toteaa ja kannustaa kamareita hakemaan myös kansallisia palkintoja.

Palkintojen saajista Mikko tietenkin vaikenee. Tulevasta palkintojen jaosta hän toteaa ”Ensi lauantaina Forssassa juhlitaan palkintojen voittajia, mutta jokainen kamari voi olla toiminnastaan ja jäsenistään ylpeitä.”

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"