A LIOt rennoissa tunnelmissa kesäpäivilläAlueviestintäpäällikkönä järjestin alueen tiedottajille perinteisen kesäpäivän 19.8.2017. Ohjelmassa oli keskittymistä, rentoa yhdessäoloa, itsensä haastamista, koulutusta ja kokemusten jakamista. Kokoonnuimme Turun Nuorkauppakamarin jäsenen Anna Kotamäen toimistolla Siivouspalvelu Kodalla. Aloitimme päivän aamukahvittelulla vaihtean toistemme kuulumisia. Nämä ovat ihan parhaita keskusteluja, joista saa kenties eniten irti, kun kuulee toisten tekemisist

Jatkoimme joogalla Turussa kupittaalla puistojoogastakin tutun joogaohjaaja Tanjan johdolla.  Mitä parasta venyttelyä, hengittelyä ja keskittymisen hakemista, ja mukana oli jopa ensikertalaisiakin. Jooga sopii kyllä kaikille, suosittelen =)

Tämän jälkeen kävimme läpi SNKKn uutta graafista ohjeistusta, joka peilaa uutta tänä vuonna alkanutta strategiakautta. Pyrime hakemaan ja tuomaan esiin pääkohtia mihin kamariviestinnän tulisi tapahtumien ja muun toiminnan kautta linkittyä. Mikä onkaan minun, meidän JCI imago ja miltä sen tulisi näyttää?


Tästä olikin lounaan jälkeen luontevaa jatkaa lehdistötiedoteworkshoppiin, jonka meille veti YLE:n toimittaja Iida-Maria Vesala. Esityksessä ja siitä poikineissa keskusteluissa tuli monta hyvää lisäpointtia esille lehdistötiedotteiden rakenteeseen, lähetykseen, saateviestiin ja medioihin. Olipa priimaa settiä!


Tämän jälkeen oli vuorossa hieman hemmottelua, kun Anna Kotamäki piti meille käsi- ja huulihoitohetken Mary Kay -tuotteilla. Koimme arjen pientä luksusta ja saimme silkinpehmeät kädet ja huulet. 

Seuraavana haasteena tiedottajilla oli luoda max. viidestä ainesosasta kesäinen drinkki, joka piti esitellä kanssakilpailijoille max. 1.5 minuutin pitchauspuheen kera. Kilpailussa arvosteltiin toisten tuotoksista näkö, maku sekä pitchaus. Jokainen pääsi heittäytymään peliin ja kenties ylittämään itsensä. tiukan kilpailun voitti Jenni Välkky Raisio-Naantalin Nuorkauppakamarista. 

Päivän päätteksi kahvin ja jälkkärin kera täytimme oman energianhallinan itsearviointilomakkeet ja kävimme keskustelua sen tulkinnoista. Tämä, jos mikä toivottavasti auttaa hahmottamaan konkreettisemmin omia resursseja ja allokoimaan niitä arjessa. Totta varmasti on se, että viestinnässä aikaa tekemiseen saa käytettyä juuri niin paljon kuin jaksaa laittaa ja kuinka paljon on resursseja, ja vielä enemmän. Mutta key point onkin siinä miten tehokkaasti niitä omia energioitaan käyttää.

Innostavaa syksyä ja vielä on paljon tiedotusvuotta jäljellä!

Terkuin,
A RIO Maija Tähtinen
ps. aina voi olla yhteydessä meilaa tai soita maija.tahtinen@jci.fi / 0400 524 490
ja kiitos kuvista Tanja Uusitalo, LIO 2017 Loimaan nkk

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"