Inspiroivia tarinoita integroitumisesta Suomeen

16 marraskuuta oli jälleen lippulaiva -tapahtumamme aika. Tänä vuonna JCI Cosmopolis yhteistyössä Kalliolan Setlementtitalon kanssa keskittyi ajatuksia herättäviin ja inspiroiviin puheisiin, jotka kertoivat viiden eri puhujan matkasta Suomeen, integraatiosta yhteiskuntaan sekä työn löytämisestä.

Viisi puhujaamme ottivat lavan onnistuneesti haltuun. Yleisö viihtyi useiden tuntien ajan ja sai myös loistavan mahdollisuuden verkostoitua sekä tutustua Helsingissä Sturenkadulla sijaitsevan Kalliolan Setlementtitalon tiloihin ja toimintoihin. Tapahtuma toi meille myös arvokasta yleisöpalautetta osallistujien kyselyvastausten kautta. Saimme kartoitettua yleisön tarpeita ja muita tarpeellisia seikkoja, jotka auttavat meitä kehittämään entistäkin osuvampia tapahtumakokonaisuuksia tulevaisuudessa. Kokonaisuudessaan saamamme palaute oli ilahduttavan positiivista ja yleisö vahvisti saaneensa mm. “hyviä neuvoja” sekä “motivaatiota työnhakuun Suomessa”.

Tapahtumassa oli mukana yhteensä yli 70 osallistujaa, 5 puhujaa, viiden vapaaehtoisen joukko sekä 7 henkilön aktiivinen projektitiimi.Tapahtumasta saatu palaute vahvisti tarpeen ja kiinnostuksen tämän tyyppisille tapahtumille. Parhain lopputulos tapahtumasta oli kuitenkin Punaisen Ristin osoittama kiinnostus järjestää samantyyppinen tapahtuma tulevaisuudessa, yhteistyössä kanssamme. JCI Cosmopolis on iloinen tapahtuman onnistumisesta ja haastaa kaikki pysymään kuulolla tulevaisuudessa sillä uusia tapahtumia on luvassa!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"