#kamaritarina - Terhi Metsola – JCI MariehamnNuorkauppakamaritoiminnassa olen ollut mukana vuodesta 2005. Aluksi mukana aktiivisena seuralaisena ja jäseneksi Vihdin nuorkauppa-kamariin vuonna 2009. Koulutuk-seltani olen turvallisuusalan tradenomi ja parhaillaan kirjoitan opinnäytetyötäni turvallisuus-johtamisen YAMK tutkintoon. Turvallisuusalla olen ollut aina vapaaehtoisen asepalveluksen jälkeen. Sosiaali- ja terveyssektorin turvallisuustehtävissä kohta 10 vuotta ja tällä hetkellä turvallisuuspäällikkönä Ålands hälso- och sjukvårdissa. Perheeseen kuuluvat aviomies Jan, lapset Joa & Fia ja mopsimme Polly. Nuorkauppakamarin lisäksi perheemme intohimo on paikallisen jalkapallojoukkueen IFK Mariehamnin kannattaminen =)

Kahdeksas paikallisen nuorkauppa-kamarin hallitusvirka menossa ja näistä kaksi kertaa puheenjohtajana, Vihdissä 2012 ja 2015 JCI Mariehamnissa. Kaksi kertaa olen toiminut aluejohtoryhmässä alueella A. Viimeksi viime vuonna aluekoordinaattorina. Tänä vuonna olen projektipäällikkö Tuhat nuorta johtajaa -kampanjassa. Kokouksia ja akatemioita niin alue, kansallinen kuin kansainvälisillä kentillä on kertynyt yli 40. Virallisia koulutuksia ja koulutusviikonloppujakin yli 20 mm. European Academy, Nordic Academy, Future Chapter, JCI presenter, JCI Trainer, JCI Admin, CSR, JCI Project Management Academy ja SNKK:n kouluttajakoulu.


Kamaritoiminnan suola minulle on kuitenkin projektit ja olenkin toiminut projektipäällikkönä 10 kertaa. Missä muualla olisin voinut järjestää huikean kirkkokonsertin Jari Sillanpää esiintyjänä tai julkaista turistikartta, jonka painos on 125 000 kpl? Projekteissa niin projektipäällikkönä kuin projektiryhmän jäsenenä olen oppinut enemmän kuin missään viidestä tutkinnostani.
Ehdoton huippuhetki JC vuosinani on ollut European Academy. Toivottavasti mahdollisimman moni tarttuu tähän tilaisuuteen, ehkä jo sinä ensi vuonna =) Kansainvälisen toiminnan kautta olenkin saanut upeita kokemuksia ja kaikki ovat olleet huippuhauskoja reissuja. Kuluneet 11 vuotta JC-maailmassa ovat olleet huikeita ja vielä on muutama vuosi jäljellä. Nähdään siis eri tapahtumissa ja viimeistään kansallisessa vuosikokouksessa 2018 Ahvenanmaalla.

Lopuksi haastan kaikki osallistumaan Tuhat nuorta johtajaa -kampanjaan. Lisätietoa ja ilmoittautumiset www.tuhatnuortajohtajaa.fi


Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"