#kamaritarina - Hanna Saari, Havis Amandan NuorkauppakamariToimin Sales Executive & Service Manager -tehtävissä pohjoismaisessa yrityksessä nimeltä Digital Workforce Services Oy. Tarjoamme yrityksille digitaalista työvoimaa pilvipalveluna helpottamaan puuduttavissa tietotyön rutiinitehtävissä. Asiakaskuntaamme ovat niin pankit ja vakuutusyhtiöt kuin sairaanhoitopiirit ja kaupungitkin. Työ start-upissa on ollut varsin opettavaista ja hetkeäkään en ole tätä uranvaihtopäätöstä katunut.

Voin siis hyvin sanoa, että nuorkauppakamari on vaikuttanut positiivisesti moneen osa-alueeseen elämässäni: olen saanut valtavasti uusia ystäviä, olen oppinut uusia taitoja, joiden avulla pystyin muuttamaan urani suuntaa ja vapaa-aikani täyttyy urheilun lisäksi merkityksellisestä tekemisestä. Minulle on erittäin tärkeää myös se, että Amandoissa todistamme, että nainen ei ole naiselle susi – vaan päinvastoin. Näin ollen moni jäsenemme on tehnyt minuun pysyvän vaikutuksen - sparraamalla, tukemalla ja kannustamalla eteenpäin. Jos kuitenkin mietin, että ketkä ovat tukeneet tai kannustaneet minua eniten, niin oman hallitukseni lisäksi täytyy mainita Amandojen senaatti, joka on tukenut joka askeleella ja nähnyt potentiaalini. Lisäksi monesti ne ensimmäiset kontaktit jäävät mieleen ja niin myös minun kohdallani. Upea jäsenemme Terhi Majasalmi, joka oli matkaseurana tuossa ensimmäisessä aluevaalikokouksessani, teki sellaisen vaikutuksen, että tiesin, että haluan ehdottomasti olla mukana tässä toiminnassa. Terhi on myös loistava esimerkki siitä, miten unelmia saavutetaan suunnitelmallisella tekemisellä ja kovalla työllä.

Nyt olen itse ottamassa isoa askelta eteenpäin kamariurallani, kun haen Aluejohtajaksi vuodelle 2018 ja tämän askeleen ottamista on helpottanut valtavasti nämä inspiroivat Terhin kaltaiset jäsenet ja tietysti koko punainen Amandajoukko, joka seisoo takanani ja kannustaa etenemään kohti unelmia.


Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"