#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari


Kun minulle vuoden 2013 helmikuussa vinkattiin kamaritoiminnasta, en tiennyt siitä juuri mitään ja tunsin nimeltä lähinnä muutaman poliittista taustaa omaavan jäsenen. Pitkä odotus kannatti ja vuodesta 2014 lähtien olen pyrkinyt ottamaan toiminnasta niskalenkkiä. Ensimmäisenä vuonna osallistuin lähes jokaiseen Turun Nuorkauppakamarin, A-alueen sekä kansallisiin ja kansainvälisiin tapahtumiin ja toimin projektipäällikkönä tulokkaiden tapahtumassa. Aktiivisuus palkittiin Turun kamarin Vuoden tulokas-palkinnolla. Tämän jälkeen ideoin kamarille helposti lähestyttävän talouspoliittisen foorumin, jonka myötä sain Vuoden vaikuttaja-palkinnon ja rohkaistuin kisailemaan vuoden 2016 hallituspaikoista, jota sittemmin EVP LOM-virassa tein. Vuodeksi 2017 sain kutsun toimia hallituksen projektijohtajana.


Tavoitteeni elämässä on luoda ympärillemme hyvinvointia olemalla realisti visionääri. Päivätyöni Turun kaupungin Sivistystoimialalla tila-asiantuntijana kannustaa minua olemaan hyvinkin realisti, mutta mahdollisuuksien mukaan erittäin innovatiivinen. Ehkä kaiken edellä mainitun summassa on syy, miksi toimin vuonna 2017 Suomen Nuorkauppakamarien kansallisen Kiss My Business -vaalikokouksen kokouspäällikkönä.

Idea projektille sai alkunsa jo keväällä 2015, mutta varsinaista suoritusvaihetta kesti viimeiset puolitoista vuotta. Kaikki projektille etukäteen asetetut jopa kunnianhimoiset tavoitteet täyttyivät. Teimme uniikin ja monipuolisen tapahtuman, jossa osallistumishinta oli edullisimmasta päästä vuosiin, kaikki kohderyhmät pyrittiin ottamaan huomioon ja toimme esille Suomen 100-vuotisen juhlavuoden kunniaksi useita alansa parhaita tekijöitä. Viikonlopun aikana osallistujia oli kaikkiaan n. 1015 henkeä.

Aktiivisesta otteesta ja terävästä toiminnasta sain tunnustuksena kamarimme vaalikokouksen yhteydessä ”Juhlavuoden miekan”. Sitä ei olisi välttämättä tapahtunut ilman hyvää tiimiä ja heidän kokonaisvaltaista ymmärrystä yhteisen hyvän eteen tehtävästä työstä ja korkeasta työmoraalista. Kiitos kuuluu kaikille tähänastisen matkan varrella tukensa antaneille.

Vain heittäytymällä epämukavuusalueelle voitte kehittyä ja sen myötä menestyä. Kukaan ei pärjää yksin ja yhdessä olemme enemmän. Minulle hyvät ystävät ja etenkin perhe on kaikki kaikessa. Jatkossa koitan järjestää heille enemmän sitä ainoaa suuretta, jota maailmassa on meille suotu vain rajallisesti, joten käyttäkää aikanne viisaasti, murehtikaa vähemmän asioista joihin ette voi vaikuttaa ja syökää enemmän jäätelöä.

Rauhaisaa loppuvuotta ja idearikasta tulevaisuutta jokaiselle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"