Jiicee-lätkän mestaruudesta mitellään jälleenTervetuloa mukaan Nuorkauppakamareiden historialliseen jääkiekkomestaruusturnaukseen Hämeenlinnaan 22.2.-23.2.2019!

Turnaukseen mahtuu mukaan 12 joukkuetta ja lukuisa määrä kannattajia (+ Cheerleaderit). Päivän aikana nautimme ainutlaatuisesta jääkiekkoviihteestä, kannustaen toinen toisiamme. Tapahtuman aikana järjestämme myös mittavan hyväntekeväisyystempauksen Tampereen yliopistollisen lasten syöpäsairaalan hyväksi.

Otteluiden jälkeen (noin klo 16:00) nautimme maittavan päivällisen yhteistyökumppaneidemme kera Kerho- ravintolassa. Pääruuan jälkeen siirrymme seuraamaan huippujännittävää liigaottelua (HPK- JYP), jonka ensimmäisellä erätauolla palkitaan oman turnauksemme parhaat ja tarjoillaan jälkiruoka. Ottelun toisella erätauolla kuulemme yhteistyökumppaneidemme puheenvuorot.

Tiedossa jälleen myös huikeat jatkot ravintola Skogsterissa Hämeenlinnassa.

Sitovat ilmoittautumiset 15.1.2019 mennessä. Tapahtuma laskutetaan vuoden 2019 puolella.

Osallistumismaksu joukkueet 1000€/joukkue. Joukkueen maksimi henkilömäärä on 15 henkilöä.

Eikö sinulla ole joukkuetta? Voi ilmoittaa itsesi mukaan Muu Suomi-joukkueeseen. Muu Suomi-pelaajan osallistumismaksu 75 EUR (sisältää jäämaksut, 3 ruokalajin päivällisen, pääsylipun HPK-JYP liigaotteluun sekä Hoki-jatkot).

Kannatusjoukkojen, katsojien ja cheerleadereiden osallistumismaksu 60 EUR (Osallistumismaksu sisältää mm, osallistumismaksun, 3 ruokalajin päivällisen, pääsylipun HPK-JYP liigaotteluun sekä Hoki-jatkot).

Nyt on aika toimia ja ilmoittautua mukaan seuraamaan ensi vuoden huikeaa mestaruustaistelua ja viihtymään liigaotteluun sekä jatkoille!

Liitythän mukaan myös JiiCeet lätkässä-Facebook ryhmään, jossa ajankohtaista keskustelua jääkiekosta ja tulevasta tapahtumasta.


Henri Nordblad
NP ’98, #55366
+358 (0) 500 462 956

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari