Alueelle sateli kansallisia palkintoja - onnea voittajille!Joka vuosi nuorkauppakamarissa jaetaan niin alueellisia kuin kansallisia palkintoja. Tänä vuonna alueellemme tuli useampi kansallinen palkinto, onnea kaikille voittajille!

PARAS YHTEISKUNTAVASTUUPROJEKTI 2017
2017 yhteiskuntavastuuprojekti parhaaksi valittiin projekti, jolla lähdettiin rohkeasti tavoittelemaan suurta vaikutusta osallistujiin ja sitä kautta yrittäjyyden edistämiseen yhteiskunnassa.
järjestettyihin seminaareihin sekä koulutuksiin osallistui yhteensä 210 henkeä, joista noin 60 henkilöä on kertonut aikovansa perustaa yrityksen. Projektin myötä kamari sai myös 10 uutta koejäsentä.

Voittaja on: Enter Business Helsinki (EBH), Keskuspuiston Nuorkauppakamari ry


KANSAINVÄLISIN NUORKAUPPAKAMARITOIMINTA 2017
Voittajakamarin toiminnassa kansainvälisyys on ollut aina vahvasti mukana. Viime vuonna heidän jäseniä osallistui lähes kaikkiin maanosakokouksiin, maailmankokoukseen sekä moniin tilaisuuksiin ja tapahtumiin ympäri maailman. Kamari on systemaattisesti kehittänyt Multi-Twinning -konseptiaan ja saanut erinomaisia tuloksia. Kamari on osannut erinomaisesti hyödyntää vuonna 2016-rakennetun EC-verkoston.

Voittaja on: Tampereen Nuorkauppakamari


VUODEN YHTEISTYÖPROJEKTI 2017 
Voittajan tavoitteena oli toteuttaa projekti, jossa huomioidaan SNKK:n strategiset painopisteet, missio, visio, arvot sekä YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.
Lisäksi projektin tarkoituksena oli kasvattaa yhteisöllisyyttä, kannustaa yhteistyöhön sekä innostaa itsensä haastamiseen. Projektitiimissä oli kamarilaisia viidestä eri kamarista ja tapahtumaan osallistui jäseniä kahdeksasta eri kamarista, kahdelta eri alueelta.

Voittaja on: Urban Challenge 2017, Espoon, Havis Amandan, Helsingin, Keskuspuiston ja 
Metropolin Nuorkauppakamari


PARAS TALOUSPROJEKTI 2017
Palkinto myönnetään parhaasta paikallisen nuorkauppakamarin toteuttamasta taloudellisesta projektista.
Parhaaksi arvioitiin projekti, joka ylitti taloudelliset tavoitteet ja onnistui myös yhteiskunnallisena projektina. Projektin sisältö sopii hyvin JC-aatteen kanssa ja sitoi tuoreet koejäsenet yhtenäiseksi joukoksi luoden yhteisöllisyyttä. Projektia oli rahoittamassa useita yhteistyökumppaneita ja se näkyi vahvasti Tampereen seudun lapsille ja heidän perheilleen.

Voittaja on Värityskirja 2017, Tammerkosken Nkk


VUODEN KOULUTTAJA 2017
Tämä henkilö on jakanut ammatillista osaamistaan ja ollut kehittämässä vuonna 2017 kokonaisvaltaisesti Suomen Nuorkauppakamareiden koulutustoimintaa. Hän on kouluttajana perusteellinen ja pidetty. Viime vuonna hän toimi mm. Strategia!- koulutuksen pääkouluttajana.

Voittaja: Antti Immonen, Kuopion Nuorkauppakamari ry


SENAATIN PALKINTO

Senaatin palkinnot saavat
Auranmaan Nkk, 3000 €
Vihdin Nkk, 2000 €

SENAATIN VUOROVAIKUTUSPALKINTO
Senaatin vuorovaikutus Palkinnon Saa
Tammerkosken Nuorkauppakamari ry, 2000 €


SANAN SÄILÄ
Sanan säilä 2018 on Raita Virranniemi, Kuusamon Nuorkauppakamari
Sanan säilä 2018 kunnianmaininnan saa: Mirella Mellonmaa, Pirkanmaan Nuorkauppakamari


VUODEN PROJEKTI 2017

Parhaaksi valittu projekti pyrki tuomaan esiin jotain vanhaa, mutta unohdettua, ja vei ihmiset tutustumaan siihen uudesta näkökulmasta. Tapahtuma lisäsi tietoisuutta alueen mahdollisuuksista osallistujien lisäksi myös laajan medianäkyvyyden kautta, ihan telkkaria myöden. Suomen vanhin kansallismaisema on jälleen kartalla.

Voittaja on Amazing Aurajoki SUP, Auranmaan Nkk


VUODEN NUORKAUPPAKAMARILAINEN 2017
Voittaja on todella aktiivinen, ei vain osallistuja vaan myös aikaansaaja ja vaikuttaja. Ei toimi vain omassa kamarissa, vaan on auttanut konkreettisesti paljon myös muita kamareita ja muiden kamareiden tapahtumia

Voittaja on Jyri Järvinen, Tampereen Nkk


VUODEN TULOKAS 2017
Tämä tulokas osoittautui heti inspiroivaksi johtajaksi joka innosti tiiminsä isossa projektissa huippusuoritukseen. Hän on positiivinen persoona, jonka ehdoton vahvuus on muiden innostaminen. Hänen ennakkoluuloton asenne ja rohkeus heittäytyä on vertaansa vailla. Hän on ottanut vastuuta ja myös projektijohtajana osannut jakaa vastuuta eteenpäin.
Hän vastasi jo tulokasvuonnaan ison projektipäällikkyyden lisäksi Twinning-yhteistyön yhteydenpidosta Aasiaan. Tästä hurjasta naisesta kuulemme vielä.

Voittaja on Ulla Pirkola, Oulun Nkk

Vuoden tulokas kunniamaininnan saa Simo Engbom, Hämeenlinnan Nkk


PARAS PUHEENJOHTAJA 2017
Voittaja onnistui puheenjohtajana kaikilla osa-alueilla. Hän on ihmisjohtaja ja innostaja, joka johti omalla esimerkillään kamariaan ja kosketti ihmisiä. Kamarin jäsenistön osallistumisaktiivisuus oli yli 90% ja yhteistyötä tehtiin aktiivisesti myös muiden kamareiden kanssa. Hänen johdollaan kamari sai erinomaisia tuloksia projekteissa. Sidosryhmäyhteistyötä laajennettiin ja kamarissa uudistettiin uusia toimintamalleja huikein tuloksin mm. kansainvälisyyden edistämiseen. Tämä maailmankansalainen lähti yli 120 kertaa vuoden aikana tapaamisiin, koulutuksiin ja kokouksiin.

Vuoden 2017 paras puheenjohtaja on Lauri Oksanen, Tampereen Nuorkauppakamari


PARAS NUORKAUPPAKAMARITOIMINTA 2017
Kamari loi jäsenilleen erinomaiset edellytykset lisätä työelämävalmiuksia ja menestysmahdollisuuksia. Kamari sovitti yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien intressit erinomaisesti kamaritoimintaan. Kamarin monipuolisen projektisalkun mahdollistamana vaikuttavuus omaan kaupunkiin ja sen elinvoimaisuuteen oli omaa luokkaansa. Kamarissa rikottiin kaikki osallistumisennätykset jäsenten aktiivisuudessa. Kamarilla oli 50 yhteistyökumppania ja kamarin toteuttamiin tapahtumiin osallistui tuhansia ihmisiä.

2017 vuoden paras kamari on Tampereen Nuorkauppakamari.Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"