Kukkuu karvamato, ihanaa että tapasin sinut!Rakkaalla ystävällä on monta nimeä ja tämä kirjoitus on omistettu ystävänpäivän kunniaksi yhdelle karvamadolle eli A alueen viestintäpäällikölle Tanjalle! <3

Yks niistä parhaista asioista mitä nuorkauppakamari voi tarjota jäsenilleen, on uudet tuttavuudet ja tilanteet, joissa tutustua uusiin ihmisiin. Joskus näistä kohtaamisista voi syntyä myös erittäin hyviä ystävyyssuhteita.

Ensimmäisen kerran kun tapasin tämän ihmisen, mietin hiljaa mielessäni, että kukas hiihtäjä hihhuli tuo mahtaa olla. Ei pidä antaa ensivaikutelman hämätä, sillä tässä ihmisessä oli kuitenkin myös jotain hyvin mielenkiintoista ja salaperäistä. Hyvin pian eri projektien myötä ystävyytemme sävy alkoi hahmottua. Me istuttiin aina tietenkin vierekkäin kokouksissa ja koulutuksissa tirskuen sekä kikatellen aivan omia juttujamme, jotka oli monesti loppujen lopuksi aika huonoja vitsejä. Kuin pahaiset teinitytöt kouluaikoina.

Tiedätte varmaan sen hetken, kun pitäisi keskittyä ja sivusilmällä näet toisen naaman ja pelkkä katse saa purskahtamaan nauruun. Oi kyllä, niitä hetkiä on ollut ehkä liiankin monia. Kerran meille kävi niin, että gaalaillallisella jouduimme istumaan aivan eri päihin pitkää pöytää, liekö sattumaa vai meidän pressan suunnittelemaa.. Noh, kyllä me tarvittaessa osattiin ihan käyttäytyäkin, ollaan oikeasti ihan fiksuja ihmisiä. Jotenkin vain saamme heräteltyä toistemme hullunkuriset puolet esiin.

Kun kaksi hieman jopa hulluakin tyyppiä lyöttäytyy samaan projektiin, niin lopputuloshan ei voi olla kuin priimaa. Toinen toisiamme yllyttäen mitä hullumpiin suorituksiin ja haaveillen joskus jopa mahdottomaltakin tuntuvia asioita.

Parasta kuitenkin on se, mitä olen tältä ihmiseltä oppinut kaiken tämän hassuttelun ja hulluttelun ohella. Ihminen pystyy mihin vaan, jos tahtoa ja intoa löytyy. Sun pitää vaan löytää se sun juttu josta tykkäät ihan sairaasti ja antaa palaa. Lähde ajatuksella, että kaikki on mahdollistaa, jopa se, että voisit olla halutessasi prinsessa. Älä anna minkään rajoittaa itseäsi ja ideointiasi, anna palaa täysillä ja uskalla unelmoida! Pidetään se pelinaamari naamalla fiksuissa tilanteissa ja kun tilanne on turvallinen, niin näytetään ne oikeat hippasen hullun rohkean unelmoijan kasvot - be your self, be like a queen.

-Tuija

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"