#kamaritarina - Daniela Knif-Kiviniemi, IPP2017 Turun Nuorkauppakamari ry

Liityin Turun Nuorkauppakamariin vuonna 2012. Olen koulutukseltani kääntäjä, konferenssitulkki ja kauppatieteilijä ja työskennellyt käännösalalla 17 vuotta, niistä 12 yrittäjänä. Yritykseni LBS Scandinavia Oy on käännös- ja viestintätoimisto.

Liityin kamariin elämänvaiheessa, jossa tällaiselle toiminnalle oli selvä tilaus paitsi yrittäjyyden vuoksi myös siksi, että elämäntilanteeni oli kovin erilainen kuin useimmilla ystävilläni. Toivoin löytäväni ympärilleni lisää ihmisiä, joilla olisi samankaltaisia kiinnostuksenkohteita kuin itselläni, ja heitä toden totta löysin.

Kamaritoiminta on antanut paljon – elämyksiä ja oppimisen kokemuksia – mutta ylivoimaisesti suurin anti on silti sosiaalisissa suhteissa. Verkostoni ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Olen saanut kamarin kautta uusia asiakkaita ja monta hyvää ystävää.

Suurimmat elämykset liittyvät kansainväliseen toimintaan. Tulokasvuotenani lähdin yksin omin nokkineni Braunschweigin eurooppakokoukseen. Kanazawan maailmankokous oli upea kokemus, ja Multitwinning-matkamme ovat poikkeuksetta hullunhauskoja reissuja.

Olen tehnyt neljä hallitusvirkaa (LIO, SECY, DP ja PRES), ja tänä vuonna toimin IPP:nä. Aluetoimintaan ja kansalliseen toimintaan en ole ehtinyt vielä mukaan. Kamarivuosia on onneksi vielä jokunen jäljellä.

Tänä vuonna vahvistan otettani myös projektitoiminnasta, kun järjestämme kansallisen vaalikokouksen teemalla Kiss My Business. Luvassa on mahtava kokous, ja kannustankin lämpimästi kaikkia kamarilaisia suuntaamaan lokakuussa Turkuun!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"