Johtaminen Positiivisen Psykologian keinoin
”Se Kel Onni on, sen Kätkeköön”, Niin sitä onnesta yleensä ajatellaan. Ihana on huomata kuinka ihmiset ovat olleet inspiroituneita jakamaan osaamistaan ja hehkumaan omaa onneaan. On huikaisevan upeaa nähdä ihmisiä ketkä ovat löytäneet ajatuksen “yhdessä Me olemme enemmän”, muutoinkin kuin Suomi 100 vuotispäivän johdosta. Tässä me Nuorkauppakamarilaiset olemme edelläkävijöitä, me haluamme antaa omastamme ja olla yhdessä enemmän. Luoden uusia tuulia omalla esimerkillämme.

Meillä on loistava mahdollisuus saada koulutusta moninaisista asioista mutta tänään haluan teille kertoa tästä upeasta mahdollisuudesta jonka Keskuspuiston Nkk meille mahdollistaa. Itsensä Johtaminen Positiivisen Psykologian keinoin –webinaarivalmennussarjallaan.

Valmentajina toimivat positiivisen psykologian asiantuntijat Netta Lehtonen ja Paulina Piippo Joyllalta. Joylla tarjoaa tietoa ja taitoa merkitykselliseen ja kukoistavaan elämään. Voit lukea lisää osoitteessa www.joylla.com

Ja mitä ihmettä Positiivinen Psykologia on? Kiteytetysti, Hyvän elämän tiede!

Positiivinen psykologia on psykologian osa-alue, joka keskittyy hyvinvoinnin, vahvuuksien ja kukoistuksen edistämiseen ja tutkimiseen. Positiivisen psykologian tarkoituksena ei ole korvata perinteistä psykologiaa, vaan täydentää sitä. Vaikka vaikeuksien, vastoinkäymisten ja sairauksien tutkiminen ja hoito on erittäin tärkeää, pahoinvoinnin poissaolo ei ole yhtä kuin hyvinvointi. Siksi on tärkeää tutkia hyvinvointia, jotta voimme kehittyä ja kukoistaa. Positiivinen psykologia perustuu käsitykseen, että ihmiset haluavat parantaa vahvuuksiaan ja elämän eri osa-alueita sekä elää merkityksellistä ja täyttä elämää.” - 
Kysyinkin Paulina Piipolta muutaman tarkentavan kysymyksen opintojaksoon liittyen.

S:  Miten Joylla perustettiin?
P: Joylla syntyi intohimostamme auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Positiivinen psykologia on hyvin suosittua maailmalla, mutta Suomessa tätä ei voi valitettavasti vielä opiskella. Perustimme Joyllan, koska halusimme levittää positiivisen psykologian oppeja tänne Suomeen. On upeaa tehdä työtä joka tuntuu merkitykselliseltä ja vastaa omia arvojamme.

S: Mikä on teidän intohimo?
P: Meidän intohimo on auttaa ihmisiä elämään merkityksellistä ja hyvää elämää. Hyvän elämän taidot auttavat myös läpi vaikeampien hetkien, mitä me kaikki varmasti kohtaamme elämässämme.

S: Mikä tekee tästä kokonaisuudesta meille merkittävän?
P: Olemme keränneet kokonaisuuteen aiheita, jotka ovat ajankohtaisia niin työelämässä kuin arjessa. Tavoitteena on, että valmennukset antavat konkreettisia hyötyjä ja ideoita oman arjen parantamiseksi.


Mitenpä jos; “ Se Kel Onni on, se sen antakoon soihdun lailla loistaa, 
Inspiroida muita loistamaan.” Se kuulostaa omalta korvalta paremmalta. 
Tule mukaan löytämään omat keinosi johtaa itseäsi ja sen myötä loistaa! 
Odotan innolla luentoja! Kiitos Paulina & Netta upeasta mahdollisuudesta!


Oivallisen Onnellista viikkoa sinne päin,
Valmentaja / R-ITM 2017


Keskuspuiston nkk tarjoaa 29.3., 5.4. ja 12.4.2017 Itsensä Johtaminen Positiivisen Psykologian keinoin –webinaarivalmennussarjan.
Osallistu kolmen kerran webinaarisarjaan kehittämään itseäsi!
Hyvät itsesi johtamisen taidot positiivisen psykologian keinoin lisäävät merkityksellisyyttä, motivaatiotasi, onnellisuutta, omien vahvuuksiesi ja potentiaalisi sekä suorituskykysi hyödyntämistä, hyvinvointiasi sekä itsesi tuntemista niin arjessa kuin työelämässä.
Voit osallistua webinaariin haluamassasi paikassa esim. kotisohvalla, työpäivän jälkeen toimistolla tai linja-autossa mobiililaitteellasi.
Katso webinaarin sisältö ja HUOM! osallistu mukaan alla olevista linkeistä:

Itsensä johtaminen positiivisen psykologian keinoin:
Itsensä johtaminen positiivisen psykologian keinoin –valmennussarja tarjoaa tieteellisesti todistettuja keinoja ja käytännön työkaluja merkitykselliseen ja hyvään elämään. Valmennuskokonaisuus koostuu kolmesta webinaarista, joissa käsitellään tavoitteita, vahvuuksia ja tapoja.

”Itsensä voittaminen on voitoista ensimmäinen ja paras” – Platon

Onnistu tavoitteissasi (29.3):
Miten sitoudut ja saat aikaan asioita, jotka ovat merkityksellisiä sinulle? Miten luot tavoitteita, jotka myös saavutat? Tutkimusten mukaan tavoitteiden asettaminen on vahvasti yhteydessä onnellisuuteen, hyvinvointiin sekä suorituskykyyn.

Vahvuudet voimavarana (5.4.):
Miten tunnistat omat ja muiden vahvuudet? Vahvuuksien tunnistaminen ja käyttäminen lisäävät tutkitusti mm. onnellisuutta, merkityksellisyyden tunnetta sekä itseluottamusta. Ne auttavat uppoutumaan tekemiseemme ja saavuttamaan potentiaalimme.

Hyvä arki (12.4):
Tiesitkö, että noin 40 prosenttia päivittäisistä teoistamme koostuu tavoista? Toimimme niin kuin olemme aiemminkin toimineet. Tiedostamalla epäsuotuisat tapasi voit taklata ne ja saada aikaan suuriakin muutoksia. Tässä valmennuksessa tutustumme keinoihin, joiden avulla muutat, poistat ja luot uusia pysyviä tapoja. Tieteestä saamme hyviä keinoja tavoitteiden saavuttamiseen.Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"