Suomen Nuorkauppakamarit ry suomalaisen johtajuuden ja työelämän kasvualustana.
Järjestämme monenlaisia mahdollisuuksia niin yhteiskunnallisesti kuin jäsenistöllemme kasvaa johtajina ja luoda menestystä työelämässä. Yhtenä näistä keinoista ovat vuosittaiset kilpailumme, joissa palkitaan esimerkillisiä johtajia ja menestyjiä, jotka innoittavat muita.  Näitä ovat mm. Vuoden Nuori Menestyä ja Vuoden Nuori Johtaja, joka tunnetaan myös Päivä Johtajana sekä tämänvuotisesta Tuhat Nuorta Johtajaa -kampanjoista.

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun tavoitteena on nostaa esiin taitavia nuoria johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina. Kilpailu vastaa nykypäivän johtamistyön haasteisiin antamalla tulevaisuuden johtajille esimerkkejä onnellisen ja turvallisen työskentelyilmapiirin luomisesta, jossa ihmisiä johdetaan aktiivisesti tekemään tulosta kestävällä tavalla.

Nuorkauppakamari ei tarjoa pelkästään esimerkkejä, vaan toimii myös konkreettisen tekemisen mahdollistajana.

Päivä johtajana -tempauksissa johtajat ympäri Suomea ottavat nuoria mukaansa seuraamaan yhtä tavallista johtajan työpäivää. Tämä tuo nuorille johtajan arjen lähemmäksi ja parantaa myös mahdollisuuksia saada kesätyötä ja muita kontakteja työelämään. Tempauksissa mukana olevilla johtajilla on mahtava mahdollisuus tuoda omaa yritystä tai työyhteisöä esille positiivisesti ja samalla edistää nuorten työelämätaitoja.

Tänä vuonna teemana on 1000 nuorta johtajaa ja kampanja toteutetaan yhteistyössä kauppakamarin sekä YES-verkoston kanssa. Kampanjan tavoitteena on tarjota tuhannelle nuorelle tilaisuus seurata johtajan työpäivää. Johtaja antaa nuorelle esimerkin siitä, millaista johtajuutta ja taitoja työelämässä tarvitaan. Nuorelle päivä on henkilökohtainen haaste ja mahdollisuus saada eväitä oman työuransa rakentamiseen.

Vuoden Nuori Johtaja 2017 julkistetaan ja palkitaan ma 11.12. Ilmarisella järjestettävässä tilaisuudessa.
Tilaisuus on samalla myös Kauppakamareiden, Nuorkauppakamareiden ja YES-verkoston yhteistyökampanjan Tuhat Nuorta Johtajaa - päätöstilaisuus. Lähde kuuntelemaan asiantuntijapuheenvuoroja sekä vuoden 2016 Nuoren Johtajan Miika Mäkitalon tarina Johtajuudesta. Asiantuntijapuheenvuoroissa Experiksen Anne Koivusaari, Suomen Ekonomien Satu Taivainen sekä Lean5 Europe Oy:n Päivi Savolainen. 

Tervetuloa!

Maija Tähtinen

Alueveistintäpäällikkö 2017
Suomen Nuorkauppakamarit Alue A

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"