GT Loimaa -minibisnesfestareilla laaja kattaus henkilöbrändäyksen työkaluja

Vuoden 2017 GT Loimaa Minibisnesfestarien yhtenä Keynote-puhujana oli Kotiteollisuus-bändistäkin tuttu Jouni Hynynen, jonka tapahtuma-tiimi nappasi yhteiskuvaan. KUVA: Petra Kivinen

Loimaan Seudun Nuorkauppakamari järjesti suositun GT Loimaa Minibisnesfestarit toisen kerran 8.9.2018 Loimaan Seurahuoneella. Kaikille itsensä kehittämisestä kiinnostuneille tarkoitettu tapah-tuma koostui 11 osiosta: inspiroivista puheenvuoroista, mielenkiintoisista koulutuksista, toiminnan-täyteisistä työpajoista sekä pyöreänpöydän keskusteluista - verkostoitumista unohtamatta!

Keynote-puhujina olivat mm. LinkedIn-guru Tom Laine aiheenaan henkilöbrändäys ja social selling. Turun ammattikorkeakoulun rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila pohti työelämää ja sen kou-luttautumisvaatimuksia. Monessa mukana ollut projektipäällikkö Tarja Åberg kertoi puheenvuoros-saan omasta koulutus- ja työelämäpolustaan, mikä ei ole ollut aivan perinteinen. Lisäksi päivän muu ohjelma keskittyi erilaisiin henkilöbrändäyksen työkaluihin ja siihen, miten kehitetään ja myydään työntekijän omaa osaamista.

GT Loimaa palkittiin Suomen Nuorkauppakamareiden A-alueen vuoden 2017 Paras projekti -kisassa kunniamaininnalla.

Kirsi Leimu

Tämä artikkeli on luettavissa myös sidosryhmälehtemme Meriitin 03/18 numerossa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"