Elinvoimaa Aurajokilaaksosta- seminaari

Amazing Aurajoki SUP oli kolmena vuonna retkisuppailun vuoden päätapahtuma Suomessa ja samalla Auranmaan kamarin historian suurin ponnistus ja menestystarina vailla vertaa.  Tapahtuma vei sup-laudalle yli 300 ensikertalaista, houkutti joenvarren rannoille tuhansia ihmisiä yleisöksi ja tavoitti kaiken kaikkiaan kymmeniä tuhansia ihmisiä päätyen mm. moneen otteeseen kansalliseen mediaan.  Tapahtuman merkittävin ansio oli kuitenkin siinä, miten se muutti koko paikkakunnan identiteettiä ja ihmisten suhtautumista tähän kurapurona pidettyyn kansallismaisemaamme – Aurajokeen. Unohtaa ei sovi myöskään kamarin tapaa toteuttaa projekti EU-rahoitteisena Leader-hankkeena sen yhteiskunnallisen merkittävyyden vuoksi.

Menestyksekkäiden suppailutapahtumien jälkeen Auranmaan Nuorkauppakamari järjestää kovatasoisen seminaarin Liedossa 11.10., jossa aiheina ovat jokilaakson viljely, vesiensuojelu, yrityselämä, alueen matkailupotentiaali sekä jokirannan kaavoitusmahdollisuudet. Seminaari päättää huikeaan menestykseen yltäneen Amazing Aurajoki SUP -hankkeemme. Seminaarissa tullaan kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja Aurajokilaaksoon liittyen mm. paikallisen Jymy-jäätelön tarina "Jokilaaksosta Japaniin" eli miten tämä eksoottinen seutu on markkinoinnillinen voimavara ja puhtauden symboli maailmalla.

Seminaarissa tullaan myös julkistamaan kamarimme aloite hankkia Aurajoen maisematielle virallinen matkailutie- status yhteistyössä Aurajokisäätiön kanssa.

Lisätietoja

Anna-Mari Alkio

Tämä artikkeli on luettavissa myös sidosryhmälehtemme Meriitin 03/18 numerossa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"