Vuoden Nuori Johtaja 2018 – etsintä on käynnissä


Tunnetko esimerkillisen nuoren johtajan?

Haemme alle 40-vuotiasta johtajaa, joka johtaa päämäärätietoisesti organisaatiotaan ja kantaa johtajana vastuun sekä asioista että ihmisistä. Voittajaksi valitaan henkilö, joka on esimiestaidoillaan luonut työpaikalleen hyvän ja kannustavan ilmapiirin ja edustaa toiminnallaan hyvää henkilöstöjohtamista. Hän on sinut itsensä kanssa ja osaa mukauttaa vuorovaikutustaan tilanteen mukaan.

Hänellä on rohkeutta kohdata haasteet ja omat alaiset sekä olla esimies vaikeissakin tilanteissa. Hänen tekemisensä perustuu tarkoitukseen ja luottamukseen. Hän levittää kulttuuria, jossa epäonnistumisia siedetään ja virheistä opitaan. Hän huolehtii omasta ja työntekijöidensä osaamisista ja niiden ajan tasalla pitämisestä sekä omasta ja työntekijöidensä jaksamisesta. Hän tuo organisaation yhdessä sovitut arvot arkeen ja käytäntöön.

Kilpailussa menestyy nuori johtaja, jolla on kunnianhimoisia tavoitteita ja joka pyrkii johtamisellaan muovaamaan tulevaisuutta. Hän toimii tuloksellisesti ja pyrkii luomaan työpaikkoja.

 Tavoitteemme

Kilpailun tavoitteena on nostaa esiin taitavia nuoria johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina. Kilpailun avulla vastataan nykypäivän johtamistyön haasteisiin antamalla tulevaisuuden johtajille esimerkkejä onnellisen ja turvallisen työskentelyilmapiirin luomisesta, jossa ihmisiä johdetaan aktiivisesti tekemään tulosta kestävällä tavalla.  Suomen Nuorkauppakamarit ry on järjestänyt kilpailua vuodesta 2007. Useat kamarit alueellamme ovat mukana toteuttamassa kilpailua.

Kilpailun aikataulu ja tuomaristo

Vuoden Nuori Johtaja kilpailun ehdokasasettelu on auki 1.8.2018-30.9.2018, ilmoita ehdokkaasi.

Kilpailun finalistit ja voittajan valitsevat päätuomaristo, joka koostuu eri aloilla toimivien yritysten vaikuttajista sekä Suomen Nuorkauppakamareiden edustajista. Kansalliset voittajat palkitaan palkintotilaisuudessa Helsingissä 11.12.2018.

Lisätietoa

Sanni Kiviniemi

A-aluekilpailupäällikkö
Puh. +358 50 320 3014
sanni.kiviniemi@jci.fi 


Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kouluttautumisjärjestö. Se pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan kehittämällä jäsentensä johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Suomessa toimii yli 70 paikallista nuorkauppakamaria ja varsinaisia jäseniä on noin 2500. Maailmanlaajuisesti Nuorkauppakamarissa on yli 170 000 jäsentä. Nuorkauppakamarin kansainvälisiä jäseniä ovat olleet esimerkiksi Bill Clinton, Kofi Annan, Jacques Chirac ja Al Gore.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"