#kamaritarina - Pirita Forsius, Vihdin Nuorkauppakamari

Liityin kamariin vuonna 2012 senaattorimme Ilona Maksniemen ansiosta yhdessä avopuolisoni Tero Jääskeläisen kanssa. Lähdimme mukaan ajatuksella kokeilla heti kaikkea, jotta nähdään, onko tämä meidän juttumme. Aluksi emme oikeastaan edes tienneet mitä odottaa. Hyvin nopeasti kuitenkin paljastui, että tässä porukassa saa mahtavia uusia ystäviä sekä tilaisuuden kehittyä juuri siinä missä haluaa.

Tällä hetkellä opiskelen Jyväskylän yliopistossa terveystieteitä pääaineenani gerontologia ja kansanterveys. Samalla teen töitä hautausalalla omalla toiminimelläni. Aikaisemmalta koulutukseltani olen liiketalouden tradenomi ja ennen paluutani opintoihin työskentelin controllerina pankkialalla. Harrastuksiini kuuluvat erilaiset aktiviteetit koiran kanssa sekä liikunta mm. golfin ja kuntosalin parissa.

Kamariin liittymisestäni lähtien olen ollut joka vuosi mukana hallituksessa ja takana ovat TREAS:n, IND:n, LIO:n ja SECY:n virat. Tänä vuonna teen gradua, joten päätin pitää välivuotta hallituksesta. Parasta mitä uutena jäsenenä voi tehdä on pyrkiä mukaan oman kamarin hallitukseen. Se on näköalapaikka sekä oman kamarin toimintaan että siihen mitä kaikkea muuta järjestö voi tarjota. Kannattaa myös heti lähteä mukaan alueellisiin ja kansallisiin tapahtumiin, joissa näkee koko kamaritoiminnan annin.

Parhaita kamarikokemuksiani tähän saakka ovat olleet strategia-koulutus sekä kamarin oman strategiaprojektin vetäminen. Hienoa oli myös päästä toimimaan kampanjapäällikkönä Kristian Jaakkolan NT-vaalikampanjassa pari vuotta sitten. Kristian oli muuten ensimmäisiä oman kamarin ulkopuolelta tapaamiani JCI:tä ekassa aluekokouksessani koejäsenenä Turussa.

Tarkoitukseni on valmistua vuoden loppuun mennessä ja toivon jatkossa saavani kamariharrastukseltani tukea oman suunnan löytämiseen uudella alalla. Mitä uusi työ tuokin tullessaan, tarjoaa kamari varmasti monenlaisia eväitä kehittymiseen. Aion todellakin olla vielä monessa mukana.


Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari