Yhteistyötä yli kamarirajojen


Kiireinen vuosi alkaa olla viittä vaille taputeltu ja näin vuoden lopussa voi hyvillä mielin muistella kaikkea sitä, mitä tulikaan tehtyä. Useampikin tilaisuus, projekti ja kohtaaminen olisi mainitsemisen arvoinen, mutta tällä kertaa blogi käsittelee aihetta yhteistyö yli kamarirajojen. Viisaiden kamarilaisten ajatusten yhdistäminen ja hyvien toimintatapojen jakaminen – tai kuten nuorkauppakamarilainen sanoisi; varasta parasta. Yhteistyössä on voimaa -sanonta ei ole mikään urbaanilegenda, se todistetusti tuottaa tulosta. Resursseja yhdistämällä Nuorkauppakamari pystyy tarjoamaan jäsenille ja potentiaalisille jäsenille mielenkiintoisia projekteja & tapahtumia, verkostoja ja uusia ystäviä.

Kamareiden painopisteet poikkeavat toisistaan ja usein potentiaaliset jäsenet pohtivat, mikä kamari olisi se oikea itselle? Espoon ja Helsingin kamarit järjestivät yhteisen tilaisuuden kaikille nuorkauppakamaritoiminnasta kiinnostuneille Helsinki Think Companylla lokakuun alussa. Tilaisuuden tarkoituksensa oli kertoa kamarin toiminnasta sekä kamarintoiminnan tuomista mahdollisuuksista kuulijoille ja näin aktivoida yleisöä mukaan toimintaan. Oli hienoa nähdä, kuinka paljon kiinnostuneita saapui paikalle – ja kuinka osa on edelleen mukana tähän päivään asti.

Vuonna 2019 pääkaupunkiseudulla on ollut useita pääkaupunkiseudun ja alueiden välisiä yhteistyöprojekteja, joista osa on saanut ansaittua mediahuomiota, esimerkiksi Lasten Vaalit keväällä. Yhteiskuntavaikuttamisen projekti oli tänä vuonna asian ytimessä, eli vaaleissa, joka antoi eväitä oman päätöksen tueksi. Vuoden 2019 siivittämänä kohti uutta vuotta! 
Tämän blogin suosituimmat tekstit

#kamaritarina - Raikko Kavisto, Turun Nuorkauppakamari

#kamaritarina - Christa Kantonen, Salon Nuorkauppakamari

"You are never too young to lead and never too old to learn"